tisdag 5 januari 2010

Resa till Filippinerna

Att resa till Filippinerna på semester är något du aldrig kommer ångra. På Filippinerna finns allt du kan drömma om för att göra din semester till ett minne för livet – god mat, skönt klimat, glada människor, fantastisk dykning och några av Asiens bästa stränder. Kan du hitta boende som som passar just dig, allt från lyxhotell för den bekväme till bra billigt boende för den som har en mindre budget.

Som du förstår anser jag att El Nido och Palawan har Filippinernas bästa stränder, bästa snorkling och bästa dykning, men Filippinerna har så mycket mer att erbjuda. Om du ska stanna en längre tid på din semester i Filippinerna rekommenderar jag även lugna Malapascua där det inte finns några bilar, partyön Boracay med den världsberömds White Beach, eller Bohol med sina vackra stränder och berömda Chocolate Hills. Och det bästa är att det är lätt att hitta billigt inrikesflyg i Filippinerna. För bara några hundralappar kan du flyga billigt till Boracay, Malapascua, Puerto Princesa och Bohol från både Manila och Cebu med Philippine Airlines, Cebu Pacific och Air Philippines.

Att flyga till Filippinerna kostar från ca 7000 kr. Lättast flyger du till Hong Kong, Bangkok eller Kuala Lumpur och tar ett billigt flyg till Filippinerna. Det går billiga flyg till både Manila och Cebu från Hong Kong, Bangkok och Kuala Lumpur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar